Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 05. 2013. 19:39   >>  19:39

BEZ RIZIKA

Vilanova: Mesi nije bio povrijeđen

Trener Barselone Tito Vilanova izjavio je da Lionel Mesi nije zbog povrede ostao na klupi u revanšu protiv Bajerna, već je smatrao da ne može da pomogne.

 "Mesi nije imao problema protiv Bilbaa u subotu, ali se čudno osjećao u posljednjem minutu meča na San Mamesu. Nije povrijeđen, ali je osjetio da bi mogao da se povrijedi", rekao je Vilanova.

Trener Barselone je procijenio da Argentinac u tom stanju neće moći da pomogne timu.

"U srijedu je trenirao, kao i u četvrtak, ali se nije osjećao dobro. On je eksplozivan igrač i može da pukne. Možda nije mogao da pomogne timu", istakao je trener Barselone.

Vilanova je istakao da je debakl u Minhenu slomio njegov tim.

"Izgubiti, to može da prođe, ali izgubiti 3:0 kod kuće i ukupno 7:0, to nije ono što smo očekivali. Da smo bili 100 odsto spremni bilo bi drugačije. Vjerujem da nas je prvi meč slomio. Ne želim da podsjećam kako su nam davali golove", podsjetio je Vilanova na greške sudija i dva pogotka Bajerna iz nedozvoljenih pozicija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније