Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 05. 2013. 13:37   >>  13:37

BAJERN

Da li je Gvardiola sposoban da naslijedi Hajnkesa?

Pep Gvardiloa će na raspolaganju imati mašinu koja savršeno funkiconiše, ali opet se postavlja pitanje kako će se snaći na novom radnom mjestu, jer bi Hajnkesova posljednja sezona na klupi Bavaraca mogla da se završi kao jedna od najuspešnijih u klupskoj istoriji.

Odlazeći trener Bajerna u amanet ostavlja trofej u Bundes ligi, a do kraja sezone očekuju ga još dva finala – u Ligi šampiona i Kupu Njemačke.

Nema sumnje da će dolazak Gvardiole unijeti neku novu dimenziju u igri Bajerna, kao i da će imati na raspolaganju dosta novca da sebi ispuni želje vezane za pojačanja. Uostalom, njemački mediji tvrde da je Gece samo njegov prvi izbor i treba očekivati još neku 'bombu'.

Međutim, u redovima simpatizera Bajerna vlada i bojazan da bi klub nakon jedne veoma uspješne sezone, mogao da se nađe u poziciji kao Inter poslije odlaska Murinja i dolaska Beniteza. 'Posebni' je Špancu ostavio ekipu koja je osvojila sve što se moglo osvojiti, pa ipak naredne sezone pod novim kormilarom nije ličila na sebe.

S druge strane, ime Pepa Gvardiole samo po sebi je vezano za uspjehe i očekivanja su ogromna.

Ukoliko Bajern osvoji triplu krunu na kraju sezone, dolazeći trener bi mogao da s nađe u 'vrućoj stolici', ali ko zna, možda uspije da zablista u tom izazovu i stvori još bolji i jači tim, koliko god to nevjerovatno zvučalo.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније