Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 05. 2013. 11:38 >> 12:33
1

Hajnkes u Madridu?

Real želi trenera koji je ponizio Barselonu

Nakon što je Bajern demolirao Barselonu u polufinalu Lige šampiona s ukupnih 7:0, u Madridu se pojavila informacija kako bi Jup Hajnkes, trener njemačkog diva, mogao zamijeniti Žoze Murinja na klupi Real Madrida.

Madridski mediji pišu kako je Karlo Anćeloti i dalje kandidat broj jedan za preuzimanje klupe Real Madrida, no čini se da su Hajnkesu ozbiljno porasle akcije nakon što je s Bajernom pregazio Barselonu i plasirao se u finale Lige šampiona.

Kao što je poznato, Hajnkesa će na kraju sezone na mjestu trenera Bajerna zamijeniti Pep Gvardiola, bivši trener Barscelone, a iskusni njemački stručnjak u procesu je pronalaženja novog kluba.

„Devetog maja napuniću 68 godina i već sam pedeset godina u fudbalu. U tim godinama ponekad morate pomisliti da je vrijeme za penziju“, kazao je Hajnkes nakon revanš meča s Barcelonom.

„Moj tim je ove sezone igrao sjajan fudbal pa je logično da novinari spekuliraju oko nastavka moje karijere. Ali, ništa od toga neće uticati na moju konačnu odluku“, kazao je Hajnkes i samo se nasmijao na pitanje je li već kontaktirao s čelnim ljudima Reala.

„Nije bilo kontakata“, kratko je odgovorio.

Međutim, španski mediji pišu kako ljudi bliski Hajnkesu tvrde da njemački stručnjak ne bi imao ništa protiv da ponovo sjedne na klupu Reala. Izvori kažu da bi on čak bio vrlo srećan. Real žarko želi do „decime“, desetog naslova prvaka Evrope kojeg čeka već jedanaest godina. Možda je u zvijezdama zapisano da baš Hajnkes odvede Real do jubilarnog naslova.

Da se nešto kuva u tom pogledu, govori i vijest koja se pojavila u engleskim i španskim medijima. Naime, Mančester Siti je navodno stupio u kontakt s Anćelotijem i želi da ga vidi kao nasljednika Roberta Manćinija. Ako Anćelotti zaista ode u Siti ili odluči da ostane u PSŽ-u, Hajnkes bi lako mogao da preuzme kormilo Reala.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније