Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 23:49 >> 23:50

SLABA PARTIJA

Ćavi: Bajern psihički mnogo jak

Bajern Minhen je poput "brzog voza" protutnjao "Nou Kampom" i nanio jedan od najtežih poraza Kataloncima u istoriji evropskog fudbala. Kapiten Barselone Ćavi Ernandez je čestitao rivalu i pohvalio njegovu mentalnu snagu.

 

„Bili smo slabi. Pokušali smo da napadnemo, ali su se dobro branili i povlačili kontra napade. Bajern je psihički veoma jaka ekipa i zasluženo će igrati u finalu.

Ćavi se osvrnuo i na neigranje Mesija i kratko prokomentarisao.

„Mesi? Falio nam je na terenu. Vidjeli ste“,  rekao je Ćavi.

Pred Barsom je bila nemoguća misija poslije 4:0 za Bavarce u prvom meču, čega je bio svjestan i prvi čovjek kluba Sandro Rosel.

"Čestitam im jer su bili bolji, mi smo u Minhenu završili sa evropskom sagom ove sezone i tu nema dileme. Očigledno je da odsustvo Mesija utiče na druge, ali sam ponosan u svakom slučaju na tim, stručni štab i navijače", rekao je Rosel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније