Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 23:22 >> 23:22
1

DEBAKL

Pike: Ni Mesi ne bi promijenio stvari

Defanzivac Barselone Đerar Pike priznao je da poraz od Bajerna ne bi bio izbjegnut ni da je Lionel Mesi bio u ekipi Tita Vilanove.

Nakon još jednog debakla u revanš meču polufinala fudbaleri Barselone moraće da se pogledaju u oči i pronađu među sobom krivce za fijasko u dvomeču sa Bajernom.

"Činjenica da Mesi, najbolji fudbaler svijeta, nije igrao večeras igrala je ulogu ali ni njegov nastup ne bi promijenio stvari" kazao je Pike.

Štoper katalonske ekipe čestitao je Bajernu na superiornosti i priznao da je rani gol u drugom poluvremenu srušio nade igrača Barse da mogu do čuda.

"Trudili smo se u prvom poluvremenu ali kada su postigli gol već na otvaranju drugog dijela meča ostavili su nas u nevjerici. Čestitam Bajernu, a nama ostaje da  u Primeri privedemo posao kraju" zaključio je Pike.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније