Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 20:22 >> 20:22

POHVALE

Zidan: Totenhem će uzeti bogatstvo za Bejla

Legendarni francuski fudbaler Zinedin Zidan uputio je niz pohvala na račun prvotimca Totenhema Gereta Bejla. Pošto je rekao da je Velšanin jedinstven igrač, Zidan je najavio da će Bejl biti najskuplji igrač predstojećeg prelaznog roka.

„Poslije ovakve sezone i imajući u vidu da je još uvijek mlad, Bejl će biti jedan od najskupljih igrača na svijetu, u slučaju da odluči da promijeni klub. Totenhem za njega može da traži 40, 50, možda i čak 60 miliona funti. To je dosta novca, možda tri ili četiri kluba može to da isplati, ali je Bejl je igrač čija cijena neće uplašiti zainteresovane strane“,  prenosi Dejli mejl Zidanovu izjavu.

Bivši igrač Real Madrida i Juventusa uz to smatra da je Bejl najbolji igrač u Evropi.

„Ko god da kupi Bejla, dobiće najboljeg igrača Evrope u sezoni 2012/13. Takođe, Bejlove godine garantuju da on može da igra na vrhunskom nivou još deset godina. Sviđa mi se što je "brz kao struja", ali i što je, uz to, fudbalski pametan. To je rijetkost. Igrač kao što je Bejl može da bude razlika koja donosi prednost u ligi ili Ligi šampiona - dodao je Zidan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније