Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 18:07 >> 18:07

UOČI MEČA

Gvardiola: Na Nou Kampu je sve moguće

Pep Gvardiola je Barselonu doveo do neslućenih visina, a od sljedeće biće na klupi Bajerna. Upravo uoči meča svog bivšeg i budućeg tima na Kamp Nou, Pep je iznio šta očekuje od jednih i drugih. Bajern je blizu finala jer je u prvom meču pobijedio 4:0.

"Obje ekipe igraju lijepo, sve je moguće. I Barselona i Bajern su dominantni u nacionalnim prvenstvima ove sezone i zaslužili su rezultate koje postižu. Prognoza? Ne idu mi dobro prognoze", rekao je Gvardiola ne predavanju u Bogoti.

Prokomentarisao je i sinoćnji susret Reala i Borusije, u kojem je klub iz Madrida slavio s 2:0, ali nije izborio finale zbog poraza od 4:1 iz Dortmunda.

"Bila je vrlo uzbudljiva utakmica. Rezultat iz prve utakmice je bio užasan za Real, ali uvijek sam govorio da je na „Bernabeu“ sve moguće dok sudija ne svira kraj. Govorim iz svog iskustva."

Potom je pričao i o najjačim ligama…

"Napredovao je i jako je zanimljiv ove godine, ali španski je dosegao visok  nivo. Premierliga je uvijek među tri najbolje lige, a Serie A je malo pala."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније