Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 15:05 >> 15:05

NADA NE UMIRE

Vilanova vjeruje u Mesijevo čudo

Strateg Barselone Tito Vilanova, i pored kapitala koji ima Bejern pred večerašnji revanš, smatra da njegovi igrači mogu naprave čudo, prije svega jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi.

Vilanova se nada da će četvorostruki uzastopni osvajač „Zlatne lopte“ zablistati kao nikada do sad.

„Ako bude Mesi odigrao kako umije, cijeli tim će biti bolji. Činjenica je da je on najvažniji dio ekipe, pa samim tim ne krijemo da od njega najviše zavisi i naša igra i rezultat", iskren je bio Vilanova.

Trener Katalonaca poručio je da vjeruje i u druge igrače, ali da je svjestan doprinosa koji Argentinac pruža na terenu i kada je motivacija saigrača u pitanju.

„Pored njega u pravom izdanju svaki igrač je bolji nego što jeste. Samo da on krene najbolje što može i svi će zablistati", dodao je Vilanova.

Zaostatak od četiri gola je ogroman, a Barsi ne ide u prilog ni činjenica da nijesu postigli gol u Minhenu, zbog čega moraju dobro da čuvaju svoju mrežu, što neće biti ni malo lako, s obzirom da Bajern ima napadače ekstra klase.

„Ne možemo da razmišljamo samo kako ćemo da damo golove, već i kako da sačuvamo mrežu, to je dodatno opterećenje. Mislim da je moguće da damo četiri gola, ali šest teško“, zaključio je bivši Gvardiolin pomoćnik.

I navijači očekuju da Mesi odigra bolje nego na „Alijanc Areni“, kada je bio neprimjetan i nedovoljno oporavljen od povrede zadnje lože.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније