Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

fscg.me

29. 10. 2015. 20:38 >> 20:29

PRIJATELJSKI MEČ U PODGORICI

Pioniri opet poraženi od Austrije

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od selekcije Austrije sa 3:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici.

Gosti su poveli u osmom minutu kada je Maher na drugoj stativi "spustio" loš centaršut Daniliuka tačno na nogu Abubakaru kojem nije bilo teško da savlada Radulovića. Rano primljeni gol nije obeshrabrio naše pionire koji su do poluvremena propustili odličnu priliku za izjednačenje preko Vujovića.

Na samom početku drugog poluvremena Daniliuk i Vieneriš su se odličnom kombinacijom probili kroz našu odbranu, a ukazanu priliku rezervni napadač gostiju nije propustio. Rano primljeni gol, međutim, nije obeshrabrio Crnogorce koji su nepun minut kasnije smanjili zaostatak preko Dinoše. Postignuti pogodak podigao je moral "hrabrih sokola" koji su odigrali odlično drugo poluvrijeme i propustili dvije velike prilike da se potpuno vrate u meč preko Diniše i Radenovića. Kazna za promašaje stigla je tri minuta prije kraja kada je rezervista Seivald ovjerio pobjedu svog tima.

"Želim da čestitam Austriji na pobjedi. Pokazali su izuzetan kvalitet i potvrdili zbog čega se u ovoj konkurenciji već godinama kotiraju na visokom nivou. Naša ekipa je igrala mnogo bolje nego u prvoj utakmici, a to se posebno odnosi na drugih 40 minuta. U tom periodu igrali smo upravo onako kako mi iz stručnog štaba želimo i postavili model po kojem bi trebali da igramo u budućnosti. Ova akcija je bila veoma korisna, jer smo željli da protiv kvalitetnog protivnika vidimo gdje se nalazimo u ovom trenutku. Primjetili smo da postoji dosta prostora za napredak kod naših igrača, a uočili smo i mnogo grešaka koje ćemo u narednom periodu pokušati da otklonimo. Predstoje nam iscrpne analize ove dvije utakmice, kako bi iz utakmice u utakmicu bili sve bolji", rekao je nakon utakmice naš selektor Obren Sarić.

Prvi prijateljski meč istih rivala, odigran prije dva dana u Kotoru, završen je takođe pobjedom Austrije - 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније