Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 04. 2013. 22:39 >> 22:39

VJERUJE U EKIPU

Klop: Nema straha u revanšu

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop poručio je da se njegovi fudbaleri neće uplašiti u utorak na "Santjagu Bernabeuu" u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Borusija je u prvom meču na svom "Signal Iduna Parku" slavila 4:1 i stvorila ogromnu prednost pred revanš u Madridu, ali još uvjek ih čeka teških 90 minuta protiv Murinjovih izabranika.

"U fudbalu je sve moguće. U utorak će se dogoditi nešto istorijsko. Ako uđemo u finale, to će biti istorija. Ako ispadnemo, i to će biti istorija. Najveća briga nam je da ostanemo koncentrsani", naglasio je Klopp na konferenciji za novinare noć uoči utakmice.

Na pitanje postoji li opasnost da će se njegovi igrači "smrznuti", 45-godišnji stručnjak je odlučno odgovorio:

"Ne! Prošle sezone smo bili veliki protivnici Bajernu, koji je želio da nas pobijedi u svakoj utakmici. Ali, moja ekipa je bila smirena u svim tim trenucima. Jedini način da ostvariš svoje snove je da budeš hrabar. Nije problem izgubiti, to uvijek može da se dogodi. Bitno je ono što si uložio u utakmicu. Pad ne dolazti u obzir kada su moji igrači u pitanju, jedino mogu da daju najbolje od sebe", kazao je Klop.

Za kraj, on je odbacio mogućnost da se njegov tim brani u revanšu i tako čuva prolaz.

"Real može da nam napravi probleme i toga smo svjesni. Ali i mi imamo potencijal u napadu. Dokazali smo to u prvoj utakmici. U fudbalu je važna ravnoteža između odbrane i napada. Kad napadamo, svi napadamo, a kad se branimo, svi se branimo. Taj plan se može primijeniti u svakoj utakmici", zaključio je trener Borusije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније