Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2015. 16:52   >>  16:39

TRAŽE PRVU POBJEDU

Venger: Moramo povećati fokus u Ligi šampiona

Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da njegov tim u Ligi šampiona morati imati isti pristup kao i u Premijer ligi.

"Tobdžije" su poražene u prva dva kola LŠ od zagrebačkog Dinama i Olimpijakosa, dok u Premijer Ligi igraju mnogo bolje. Arsenal u utorak igra derbi protiv Bajerna na "Emirejtsu".

"To je utakmica koju mi želimo da dobijemo. Moramo da se iskupimo za ono što smo uradili u prva dva kola. Naš fokus u Premijer Ligi je mnogo veći nego u Ligi Šampiona – a to mora biti na istom nivou.Prve dvije utakmice nijesmo odigrali na pravom nivou, nijesmo shvatili protivnike ozbiljno", rekao je Venger.

Francuski menadžer je istakao da su mečevi u ligi mnogo potrošili ekipu i da je to jedan od razloga što je Arsenal doživio poraze od Dinama i Olimpijakosa...

"Dobro smo se bili spremili i za Dinamo i za Olimpijakos, ali ti mečevi su došli između utakmica u Premijer Ligi u kojima smo se puno istrošili“, objasnio je Venger. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније