Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 04. 2013. 10:38 >> 10:38

2012/2013

Tim sezone Premijer lige

Premijer liga izabrala je tim sezone 2012/2013, dok su za najboljeg igrača lige izabrali Gereta Bejla.

U timu sezone sa Old Traforda su David de Hea, Rio Ferdinand, Majkl Karik i Robin van Persi. Među najboljih 11 iz Mančester Sitija je samo Pablo Zabaleta, a iz Čelsija su Eden Azar i Huan Mata.

Čast Totenhema brane Jan Vertongen i Geret Bejl, Liverpul predstavlja Luis Suares, dok je drugi predstavnik Merzisajda Lejton Bejns iz Evertona. Arsenal nema ni jednog predstavnika.

Za najboljeg igrača Premijer lige izabran je Geret Bejl, koji je osvojio i titulu najboljeg mladog fudbalera sezone. Velšanin je ove sezone postigao 19 golova na 30 utakmica, uz 4 asistencije.

Tim sezone Premijer lige (4-4-2): De Hea - Zabaleta, Ferdinand, Vertongen, Bejns - Karik, Azar, Mata, Bale - Suares, Van Persi

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније