Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 04. 2013. 13:20 >> 13:21

POTREBNA PODRŠKA

Real poziva navijače u pomoć

Madridski Real pozvao je navijače da "zajedničkim snagama" nadoknade zaostatak iz prvog meča sa Borusijiom iz Dortmunda. Direktor kraljevskog kluba zadužen za odnose sa javnošću, Emilio Butragenjo, smatra da je predstojeća utakmica najvažnija u posljednjih deset godina.

Četiri gola Roberta Levandovskog u prvom meču, donijela su Borusiji pobjedu u Dortmundu rezultatom 4:1, a na Realu je sada težak zadatak da nadoknadi prednost Borusije i plasira se u finale Lige šampiona.

"Trebate nam kao nikada do sada", obratio se navijačima Gonzalo Iguain putem video linka u kojem se, mobilišu navijači da pomognu u ostvarivanju podviga.

"Tvoje srce je i naše srce", poručio je Serhio Ramos.
 
"Nikada nas nijeste iznevjerili i nikada nećete", rekao je Iker Kasiljas, a Kristijano Ronaldo ističe: "Uspjećemo samo uz vašu podršku".

U videu su i velikani madridskog kluba kao što su Butragenjo, Santiljana i Huanito, s ciljem da se probudi borbeni duh kod navijača.



Emilio Butragenjo očekuje veliku podršku navijača u predstojećem meču.

"Utakmica koja nas čeka u utorak je možda i najvažnija za Real u posljednjih deset godina. Kako se bliži vrijeme odigravanja meča, vjera u uspjeh raste. Mislim da ovi igrači mogu da naprave preokret", izjavio je Butragenjo.

"Naši navijači su pametni, i znaju kada nam je potrebna podrška. Oni znaju važnost meča, razumiju prirodu igre, i nadam se da ćemo im donijeti pobjedu", rekao je on.

Revanš susret na programu je u Madridu u utorak 30. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније