Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 04. 2013. 12:07 >> 12:09

SPREMILI MILIONE

"Građani" žele Levandovskog i Kavanija

Mančester Siti neće žaliti novac kako ne bi i sljedeću sezonu završili bez titule u Premijer ligi. "Građani" planiraju da u sljedećem prelaznom roku u svoje redove dovedu napadački tandem iz snova - Edinsona Kavanija i Roberta Levandovskog.

Sitiju je neophodno da dovede nove igrače na "Itihad", a smatraju da su sa Kavanijem već napravili dogovor. Čelnici kluba uvjereni su da će Urugvajac za sumu od 63 miliona eura napustiti Napoli i preći u njihove redove.

Što se tiče Roberta Levandovskog, njemu ugovor sa Borusijom ističe sljedeće sezone, a s obzirom da on nema namjeru da ga produžava, "milioneri" su prinuđeni da ga prodaju.



U posljednje vrijeme, mnogo se priča o prelaskum Poljaka u minhenski bajern, što klub sa "Signal Iduna Parka" nikako ne smije dozvoliti, posebno nakon objavljivanja Geceovog prelaska u redove rivala.

"Građani" su spremni da izdvoje 30 miliona eura za Levandovskog, kojeg je Manćini želio i prošlog ljeta, ali nije uspeo da se dogovori sa upravom Borusije o realizaciji transfera.

Za Levandovskog se interesuju još i Mančester junajted, Juventus i Barselona, dok je PSŽ najuporniji da angažuje reprezentativca Urugvaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније