Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

fscg.me

02. 10. 2015. 22:25   >>  22:24

KVALIFIKACIJE ZA EP

Kadeti poraženi od Rusije

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u drugom kolu kvalifikacionog turnira za plasman na U17 Evropsko prvenstvo od vršnjaka iz Rusije rezultatom 2:0.

Izabranici Borisa Miličkovića odigrali su dobar meč u duelu sa favoritom za osvajanje prvog mjesta na turniru, ali su Rusi u drugom dijelu susreta uspjeli da slome otpor našeg tima i dođu do druge pobjede na kvalifikacionom turniru.

Naša selekcija odlučila se za defanzivnu igru, prepustila protivniku da kontroliše igru i svoje šanse čekala iz kontranapada.

Iako su imali više od igre Rusi nisu uspjeli da kroz izrađene šanse dođu do pogodaka, već su im za pobjedu bila potrebna dva prekida u drugom dijelu susreta.

U četvrtom minutu nastavka Sulejmanov je fenomenalnim udarcem lijevom nogom matirao Carevića i donio prednost svom timu.

Priliku koju su „sokoli“ čekali ukazala se sredinom drugog dijela kada je Stijepović izašao sam na golmana i uputio udarac nakon kojeg je lopta završila pored gola.

Konačan rezultat, nakon novog slobodnog udarca i pada koncentracije kod naših igrača, tri minuta prije kraja postavio je Patsev.

"Obzirom da smo znali da je Rusija glavni favorit na turniru, a imali smo susret na turniru u Austriji, bilo nam je potpuno jasno kako možemo da igramo protiv njih. Odlučili smo se za defanzivniju varijantu u kojoj smo čekali šansu iz kontranapada. Igrači su shvatili i dobro prišlil zahtjevima u ovakvoj varijanti i uspješno su parirali veoma kvalitetnoj reprezentaciji Rusije i njihovim brzim individualcima u napadu. Imali su više od igre, ali nisu uspjeli da iz igre dođu do pogotka. To im je uspjelo u 43. minutu iz slobodnog udarca, da bi mi dočekali šansu sredinom nastavka kada je Stijepović izašao sam na golmana ali je poslao loptu pored mreže. U samom finišu smo primili još jedan gol iz slobodnog udaraca, čime su Rusi samo potvrdili pobjedu. I pored ovog poraza ostali smo u igri za plasman, pa u utakmici sa Kiprom ne možemo kalkulisati, već ćemo i na pobjedu, rekao je selektor Miličković.

Posljednji meč na turniru naša selekcija igra u ponedjeljak, 5. oktobra protiv selekcije Kipra, koja je danas rezultatom 3:2 savladala Bjelorusiju

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније