Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 04. 2013. 18:57   >>  18:57

PREMIJERLIGA

Totenhem se provukao u Viganu

Vigan je bio na pragu velike pobjede u borbi za opstanak, vodio 2:1 protiv favorizovanog Totenhema, ali je Bojs autogolom u 90. minutu srušio snove domaćih, a "Sparsima" donio bod kojim su se izjednačili sa Čelsijem na četvrtojj poziciji, uz meč više.

 "Sparsi“ su prvi došli do prednosti golom Bejla već u 9. minutu, domaći su samo dva minuta kasnije izjednačili preko Bojsa. Vigan je početkom nastavka stigao do preokreta pogotkom Mekmanamana, ali se Totenhem spasio poraza u posljednjem minutu autogolom Bojsa.

Everton je na "Gudisonu" minimalnim rezultatom savladao Fulam, jedini gol na meču postigao je Stiven Pijenar nakon 15  minuta meča.

Stouk je takođe minimalno slavio u duelu sa Noričom. Heroj domaćih bio je  Čarli Adam, pa je Stouk drugom uzastopnom pobjedom pobjegao iz opasne zone.

Vest Brovmič Albion je protutnjao  jugom Engleske i razbio domaći Sautempton sa 3:0. Strijelci za goste bili su Fortune, Lukaku i Long. Meč na stadionu "Sent Meri" su obilježili i tri crvena kartona, dva su dobili domaći (Ramirez i Foks), jedan gosti (Fortun).

Rezultati i strijeci:

Everton – Fulam 1:0

(Pienar 16)

Sautempton - VBA 0:3

(Forčun 6, Lukaku 67, Long 77)

Stouk – Norič 1:0

(Adam 46)

Vigan – Totenhem 2:2

(Bojs 11, Mekmanaman 49 - Bejl 9, Bojs 89.ag)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније