Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 04. 2013. 10:14 >> 10:28

"VELIKO SPREMANJE"

Gvardiola neće Robena i Gomeza?

Novi trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola poznat je po rezovima koje pravi pri preuzimanju ekipe. U dvije sezone u Barseloni prvo riješio Ronaldinja i Deka, a potom Etoa i Ibrahimovića, a sve zarad dobre atmosfere u svlačionici. ovog ljeta, prema navodima britanskog "Dejli Mejla", iz Bajerna odlaze Roben i Mario Gomez.

Igrači Bajerna iz Minhena Arjen Roben i Mario Gomez će se po završetku ove sezone, naći na transfer listi ovog kluba i to na inicijativu novog trenera Bavaraca Pepa Gvardiole.

Kako prenosi britanski list, Gvardiola ne želi da sarađuje sa Robenom i Gomezom, koji će se naći na transfer listi, i to na inicijativu španskog trenera.

On je već obavijestio čelnike njemačkog kluba da ne računa na Robena za narednu sezonu, a ista sudbina će najverovatnije zadesiti i Marija Gomesa.

Klub je, navodno, već u ovom trenutku ovom trenutku spreman da čuje eventualne ponude za ova dva igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније