Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 04. 2013. 12:38   >>  12:39

BAJERN

Levandovski nije potpisao

Bajern iz Minhena je demantovao da je napadač Borusije Dortmund Robert Levandovski potpisao ugovor sa minhenskim klubom.

Bajern je to saopštio pošto su mnogi mediji objavili kako će Poljak iz Dortmunda preseliti u Minhen, a njemački Bild precizirao, bez navođenja izvora, da je Levandovski već potpisao dva ugovora sa Bajernom, jedan koji počinje ove godine i jedan za 2014.

Novi šampion Njemačke saopštio je da "nema ugovor sa Robertom Levandovskim".

Levandovski, prema ugovoru, treba da igra još jednu sezonu za Borusiju.

Nagađanja su postala učestalija pošto je Levandovski dao sva četiri gola za svoj tim i donio mu pobjedu protiv Reala od 4:1 u prvoj utakmici polufinala LŠ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније