Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 09. 2015. 13:51   >>  13:58

RUMENIGE POTVRDIO

Riberi će se ove godine vratiti na teren

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi vratiće se ove godine na teren, kada se potpuno oporavi od povrede skočnog zgloba, rekao je danas izvršni direktor njemačkog kluba Karl-Hajnc Rumenige.

Riberi ne igra od marta, pošto se povrijedio tokom utakmice s Šahtjorom u Ligi šampiona. Tada su klupski ljekari naveli da će se francuski fudbaler "za nekoliko dana" vratiti na teren, a šest mjeseci kasnije Bajern sa sigurnošću ne može da saopšti datum Riberijevog povratka.

"Sada je sredina septembra i mislim da će tokom 2015. Riberi ponovo biti na terenu. Važno je da on ima pravu dijagnozu i liječenje. Nijesam pesimista, mislim da će se u bliskoj budućnosti vratiti na teren. To naravno ne znači za nedjelju ili dve", rekao je Rumenige, prenijeli su britanski mediji.

"Ali, on će se vratiti. Potpuno sam uvjeren u to, i to je važna stvar", dodao je on.

Riberi je nedavno izjavio da je nervozan jer oporavak predugo traje.

Njega je u timu zamijenio Daglas Kosta i dobro se snašao.

U timu njemačkog šampiona zbog povrede nema ni Arjena Robena.

Bajern je u prva četiri kola u Bundes ligi ostvario sve četiri pobjede, a takmičenje u Ligi šampiona počeće sjutra u Atini od 20.45 protiv Olimpijakosa.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније