Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 09. 2015. 17:46 >> 17:48

DARMŠTAT ŠOKIRAO BAJER

Bajern jedva, "poker" Dortmunda

Bajern je tek u posljednjih 15 minuta slomio otpor Augsburga 2.1, dok je Borusija iz Dortmunda odigrala još jedan spektakularan meč i slavila u Hanoveru 4:2. Darmtšad je odnio bodove iz Leverkuzena 1:0.

Bajern se provukao protiv Augsburga. Gosti su vodili na poluvremenu golom Esvajna, ali nijesu izdržali u nastavku.

Bajern je izjednačio tek u 78. minutu. Strijelac je bio Levandovski, a onda je sudija dosudio penal za Bajern, u 90. Minutu. Miler je bio siguran sa bijele tačke i tako donio pobjedu Bajernu.

Hanover i Borusija iz Dortmunda su odigrali fenomenalan meč. Boruisija je zabilježila i četvrtu uzastopnu pobjedu, ponovo sa dosta golova u mreži protivnika.

“Milioneri” su gubili sa 1:0, ali su do odmora prekrenuli 2:1  Domaći su uspjeli da izjednače na 2:2, ali je na kraju presudila klasa ekipe Tomasa Tuhela.  Golove za domaće postigao je Zobieh, dok su za goste pogađali Obamejang iz penala čak dva puta, Mkhitarijan i Felipe (ag.).

Darmštat je šokirao Leverkuzen u gostima 1:0. Heroj gfostiju bio je Sulu.

Ingolštat i Volfsburg su odigrali bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније