Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2015. 09:30 >> 09:20

POSLJEDNJE KOLO

Dinamo nikad bliži LŠ, Monako juri nemoguće

Grupna faza Lige šampiona večeras će dobiti nove učesnike, nakon što budu odigrani revanš mečevi posljednjeg kola kvalifikacija.

 

Najčistiju situaciju za prolaz večeras će imati Dinamo iz Zagreba koji je u gostima savladao albanskog šampiona Skenderbeua (2:1).

Čini se da je gol Pivarića za pobjedu odvojio Skenderbeu od istorijskog uspjeha – prvi put plasmana u Ligu šampiona.

Dinamo se samo jednom u istoriji sastao sa albanskim timom u evropskim takmičenjima (1996/97), sa ukupnim rezultatom 10:2.

Ipak statistika daje šanse Albancima- Dinamo je izgubio dvije od posljednjih šest mečeva koje je igrao u kvalifikacijama, ali sa druge strane nijedna albanska ekipa nije nikada dobila hrvatski tim u šest pokušaja.

Monako će dočekati Valensiju, a francuski tim koji je prošle godine igrao četvrtfinale LŠ, imaće  veliki problem da se plasira u najelitnije takmičenje, pošto je prvi meč izgubio u gostima sa 3:1.

Malme će dočekati Seltik, a Šveđani nijesu bez šansi pošto su prvi meč izgubili 3:2.

Najlakši posao čini se da će imati Šahtjor, koji će na Areni Lviv dočekati Rapid iz Beča. Ukrajinci su prvi meč dobili u gostima 1:0.

U Izraelu će igrati Makabi Tel Aviv i Bazel, a srpski trener Slaviša Jokanović na pragu je nove senzacije. Nakon što je prošle godine uveo Votford u Premijer ligu, sada je vrlo blizu da se sa Izraelcima plasira u LŠ, nakon što su u Švajcarskoj odigrali 2:2.

Ostali mečevi zadnjeg kola kvalifikacija igraće se sjutra, dok će svi večerašnji dueli početi u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније