Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2013. 14:36 >> 14:36

LJETNJA PIJACA

Fergiju 120 miliona funti za pojačanja

Mančester Junajted je već matematički obezbjedio 20. titulu u Engleskoj, a Ser Aleks Ferguson kao nagradu od američkih vlasnika kluba dobiće 120 miliona funti za pojačanja u sljedećem prelaznom roku.

Prvi na listi želja legendarnog Škota Kristijano je Ronaldo, koji je 2009. godine prešao u Real za rekordnih 80 miliona funti. Sada Ferguson želi da ga vrati iz Madrida, a cijena bi mogla biti oko 65 milijuna funti, s obzirom da Portugalac još uvjek nije produžio ugovor s kraljevskim klubom.

Sve se više priča da će Old Trafford napustiti Vejn Runi, kojeg traži PSŽ. U tom slučaju, Ferguson bi pokušao da dovede Radamela Falkaa iz Atletiko Madrida.

Napadač Borusije Dortmund Robert Levandovski još jedan je igrač za kojeg se interesuje Ferguson. Poljak ima još samo jednu godinu ugovora sa "milionerima", a transfer u Bajern je, izgleda, za sada stopiran. U trku za Levandovkim moguće je da će se uključiti i Junajtedov gradski rival Siti, koji bi u pravcu Dortmunda poslao Edina Džeka.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније