Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 08. 2015. 11:38 >> 11:36

TUHEL SMATRA

Mentalna strana najveća slabost Dortmunda

Novi trener Borusije iz Dortmunda, Tomas Tuhel, nije krio nezadovoljstvo izdanjem svoje ekipe u prvom meču plej-ofa Lige Evrope protiv norveškog Oda.

Očekivalo se da "milioneri" lako izađu na kraj a norveškim predstavnikom, posebno nakon sjajne partije na otvaranju nove sezone Bundeslige, ali u prvih 22 minuta igre primili su čak tri gola. Ipak, na kraju su došli do preokreta i slavili rezultatom 4:3.

Tuhel je bio poprilično iznenađen igrom svojih fudbalera, a nakon meča je istakao da je mentalna strana najveća slabost njegovog tima.

"Nijesmo bili spremni za ono što se desilo na startu. Nijesmo bili dovoljno mentalno jaki, i to je najveća slabost mog tima. Primili smo golove na užasan način i moramo biti mnogo bolji. Ipak, zadovoljan sam kako su moji momci odreagovali u drugom poluvremenu", rekao je novi šef stručnog štaba ekipe sa "Signal Iduna Parka".

Borusija se pobjedom u Norveškoj na korak približila plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

Sve rezultate prvih mečevima baraža za to UEFA takmičenje možete pogledeti OVDJE.

Revanš utakmice igraju se narednog četvrtka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније