Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 08. 2015. 15:20 >> 15:10

DA SE RAZVIJA

Barselona poslala Traorea u Aston Vilu

Dosadašnji fudbaler Barselone Adama Traore karijeru će nastaviti u Aston Vili, sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor.

Barselona je saopštila da će Aston Vila za taj transfer platiti 10 miliona eura, kao i da u ugovoru postoji klauzula po kojoj šampion Evrope ima pravo preče kupovine i da u prve tri godine može da vrati igrača na "Kamp nou".

Takođe, u ugovoru piše da katalonski klub mora biti konslultovan prilikom Traoreovog tranfera u neki drugi klub.

„Oduševljeni smo što je Adama izabrao Aston Vilu da se fudbalski razvija. On je igrač koji može da nam pomogne na duži period. Dugo smo ga pratili, radi se o brznom, dinamičnom igraču, koji jednim potezom može da riješi meč. Igrači ovakvog kalibra su rijetki“, istakao je menadžer tima iz Birmingema, Tim Šervud.

Traore, španski fudbaler porijeklom iz Malija, bio je jedan od najperspektivnijih mladih igrača Barselone. Za rezervni tim katalonskog kluba upisao je 63 nastupa, a za prvi tim je igrao četiri puta.

On je u Barselonu stigao kao osmogodišnjak, 2004. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније