Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportske.net ]

10. 08. 2015. 13:53 >> 13:43

PELEGRINI PORUČUJE

Sterling ne zaslužuje negativne kritike

Menadžer Mančester Sitija, Manuel Pelegrini uvjeren da će Rahim Sterling, pojačanje iz Liverpula, prevazići svu "frku" koja se digla oko njega i igrati onako kako najbolje zna već od prvog kola Premijer lige, javljaju engleski mediji.

 

"Veoma dobro se prilagodio. Želio je da dođe u Siti jer hoće nove izazove. Ne zaslužuje takve negativne kritike.", jasan je Pelegrini.

Čileanac je uvjeren da je pred Sterlingom odlična sezona.

"Veoma se trudi na treninzima, radi kako treba i uvek je lako dobrim igračima da se priviknu na novu ekipu. Uvjeren sam da će biti odličan ove sezone.", zaključuje Pelegrini.

Podsećanja radi, Siti je Sterlinga platio čak 49 miliona funti ovog ljeta.

Mančester Siti u novu sezonu kreće sjutra od 21 sat kada gostuje ekipi Vest Bromvič Albiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније