Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 04. 2013. 11:46   >>  11:53

POTVRĐENO

Gece potpisao za Bajern!

„Mario Gece od ljeta u Bajernu!“ - vijest koja je potresla fudbalsku javnost u Njemačkoj, ali i Evropi. Najtalentovaniji njemački fudbaler je, prema pisanju njemačkih medija, već potpisao ugovor sa minhenskim Bajernom.

Gece ima ugovor sa Borusijom Dortmund do juna 2016., ali, kako navoidi list "Kicker", Bajern će iskoristiti klauzulu, prema kojoj vezista može da napusti "milionere" za 37 miliona eura.

Klub sa „Signal Iduna Parka“ potvrdio je odlazak talentovanog fudbalera.

„Mario Gece i njegov savjetnik su nas prije nekoliko dana obavijestili da će Gece najverovatnije iskoristiti klauzulu u svom ugovoru i preći u Bajern 1. jula“, stoji u zvaničnom saopštenju Borusije.

I list "Bild", koji je prvi objavio i prelazak Gvardiole u Minhen, objavio je da je Gece novi igrač Bajerna. Prema njihovim informacijama, Gece je poslije dugo ubjeđivanja pristao da pređe u Bajern i da bude dio novog tima koji kreira Pep Gvardiola.

Mario Gece je 2009. osvojio sa U17 reprezentacijom Njemačke titulu prvaka Evrope, a iste godine je debitovao u Bundesligi kao 17-godišnjak u dresu Borusije, u kojoj je počeo da trenira fudbal 1998. u sezoni 2010/11.

Vijest o tansferu Gecea najviše će razočarati ostvrske klubove Arsenal i Mančester Junajted koji su željeli da vide Njemca u svojim redovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније