Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

29. 12. 2022. 10:15 >> 10:12

RADIO CRNE GORE

Radio drama "Veliko putovanje" večeras u 20 sati

Radio drama "Veliko putovanje", po scenariju Dragane Kršenković Brković i u režiji Draška Đurovića, biće premijerno emitovana na talasu Radija Crne Gore večeras od 20 sati. 

"Veliko putovanje" je priča o bračnom paru koji je život doveo pred veliko iskušenje, skori kraj supruga. Ne želeći da se pomiri sa tom neumitnom činjenicom, glavna junakinja smišlja igru kako bi ga vratila u život.

Putovanje na Bali je ideja kojom glumica  Višnja želi da zabavi svog muža Iliju,  bolesnog i bezvoljnog general majora u penziji. Želi da mu odvuče pažnju od bolova i depresije. Njena snažna a uzaludna borba protiv izvjesne smrti voljenog čovjeka osnovni je motiv i pokretačka energija teksta.

U radio drami igraju Žaklina Oštir i Jovan Dabović. Muziku potpisuje Dalibor Nedović. Ton majstor je Jovica Trajkovski a koordinatorka projekta Nada Vuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се