Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostalo

25. 12. 2017.

RADIO CRNE GORE

“Naučni spektar”

U ponedjeljak 25. decembar 2017. u 10:05h

Povodom najvećeg uspjeha ministarstva nauke, od osnivanja, kao i uspjeha crnogorske naučne zajednice, da na evropskoj listi zemalja sa najvećom stopom naučne inovativnosti i uspješnosti izbije na prvo mjesto, gost je ministarka nauke prof.dr Sanja Damjanović.

“Naš projekat je vezao nauku i privredu, što je san gotovo svih naučnih istraživačkih timova u Evropi i svijetu. Tako smo dobili sredstava iz evropskog fonda za nauku i tehnologiju “Horizont 2020” i titulu za naučnu inovativnost i uspješnost povezivanja nauke i privrede. Projekat će biti realizovan uz pomoć naučnog tima Elektrotehničkog fakulteta u Elektroprenosnom sistemu Crne Gore“ - objasnila je u intervjuu za naučnoobrazovni program Radija Crne Gore ministarka nauke Sanja Damjanović, najavljujući i nadajući se još većim i boljim rezultatima iduće 2018 godine .

Urednica NOP-a - Branka Katnić

radio-nauka@rtcg.org

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се