Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzički

16. 05. 2013.

Večernji program

Boje večeri u medijskom prostoru Radija Crne Gore i Radija 98, donose evrovizjski kolorit 39 država, 39 kultura, 39 izvođača, sve u prenosu tri večeri ovog prestižnog muzičkog događanja.

Prvo polufinalno veče, u utorak, 14.05.2013, drugo u četvrtak 16.maja i Veliko finale u subotu 18.maja, s početkom u 21 sat.

Evrovizijska događanja iz velike Arene u Malmeu, švedskom gradu različitosti, iz studija Radija Crne Gore, prenosiće voditeljke Sonja Savović i Sanja Pejović, urednica prenosa Nada Vučinić.

 

Ostanite uz Radio Crne Gore i Radio 98...

nada.vucinic@rtcg.me

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се