Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Informativni

04. 04. 2024.

Radio CG

Život po mjeri čovjeka

Četvrtak, 4. april od 11:05h do 12h

Prirodni potencijali za razvoj poljoprivrede i turizma, kakve posjeduje Bjelopavlićka ravnica, nameću potrebu opipavanja pulsa života i djelovanja u danilovgradskoj opštini.

Od čestih poruka nekadašnjih čelnika da je to grad sa najboljim uslovima za investitore i razvoj privrede, te tvrdnji da su građani na prvom mjestu, u emisiji „Život po mjeri čovjeka“ u četvrtak, 4. aprila od 11,05h do 12h saznaćemo šta se od obećanog realizuje , kakvo je nasljedstvo dobila aktuelna vlast i ima li kapaciteta da stvara grad po mjeri čovjeka.

Da li i koliko politički subjekti zadovoljavaju potrebe građana, na koji način se prilazi prirodnim resursima i organizaciji upravljanja i stvaranja ambijenta za život dostojan čovjeka, govoriće nam gosti Radija Crne Gore , predstavnici partija u opštini Danilovgrad:

Miloš Popović (GP URA), Ratko Đurišić (PZP), Branko Bošković (DPS) i Vuk Iković (Pokret Preokret).

Urednica emisije Tatjana Fatić

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се