Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Informativni

17. 08. 2020.

Debate na Radiju Crne Gore

Radio Crne Gore danas, od 10 do 12 sati, organizuje prvu debatu-sučeljavanje nosilaca-kandidata potvrđenih izbornih lista za parlamentarne izbore koji će se održati 30. avgusta.

Tema prve debate je unutrašnja i spoljna politika.

Naredne debate zakazane su za 21, 25. i 28. avgust, na kojima će predstavnici izbornih lista odgovarati na pitanja iz oblasti, poljoprivrede, turizma, ekologije, ekonomije, kulture, obrazovanja.

Radio Crne Gore, takođe, organizuje i debate- sučeljavanja za predstavnike izbornih lista za lokalne izbore koji će se održati 30. avgusta u Andrijevici, Gusinju, Budvi, Kotoru i Tivtu.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се