Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

19. 11. 2019. 15:30   >>  22:29

"BOLESNI LJUDI"

Tramp bijesan zbog spekulacija o njegovom zdravlju

Predsjednik SAD Donald Tramp je izazio bijes danas zbog spekulacija oko njegovog zdravstvenog stanja poslije neplanirane posjete vojnoj bolnici u Vašingtonu ovog vikenda.

Sedamdesetrogodišnji američki predsjednik u subotu je otišao u bolnicu Volter Rid zbog godišnjeg pregleda, prema navodima Bijele kuće.

Ta posjeta koja nije najavljena unaprijed i koja je uslijedila samo devet mjeseci poslije prethodne pokrenula je niz pitanja u javnosti.

Tramp se na sastanku sa članovima svoje vlade u Bijeloj kući požalio danas kako ga je supruga pitala kad se vratio od doktora da li je u redu, i da se govori da je imao srčane probleme.

"Bio sam tamo kratko, rutinski, obavio sam dio (ljekarskih pregleda), ostatak ću obaviti u januaru", dodao je Tramp i počeo da osipa paljbu na medije.

"Ti ljudi su bolesni! Mediji u ovoj zemlji su opasni. Mi nemamo slobodu štampe ovih dana imamo suprotno. Imamo korumpirane medije i nadam se da će se osvijestiti jer je to jako loše i jako opasno za našu zemlju", rekao je on.

Ljekar Bijele kuće je kasno sinoć izdao saopštenje u kome je naveo da uprkos određenim spekulacijama Tramp nije osjetio bol u grudima i da nije dijagnostikovan niti liječen usljed nekih urgentnih problema.

Prilikom Trampovog prethodnog pregleda u februaru doktor Šon Konli je rekao da je njegov čuveni pacijent u "vrlo dobrom zdravstvenom stanju".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније