Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

21. 08. 2019. 19:46   >>  19:56

POČELA ISTRAGA

Prijetnje bombom upućene bugarskim medijima i aerodromima

Bugarska policija je počela da istražuje nekoliko prijetnji bombom, mejlovima upućenih medijskim kućama u Sofiji i navećim aerodromima u toj zemlji.

Timovi specijalne policije danas su tražili eksploziv na aerodromima u Sofiji, Plovdivu, Varni i Burgasu, i u redakcijama bugarske državne televizije i vodećeg lista "24 sata", ali ništa nijesu pronašli.

Policija je saopštila da je "očigledna svrha (prijetnji) bila da se poremeti njihov rad".

Oni koji su poslali mejlove koristili su sredstva za prikrivanje identiteta na internetu i provajdere locirane van Bugarske, navela je policija.

Policija je dodala da su slične poruke juče poslate aerodromima i medijskim kućama u drugim zemljama EU, ne navodeći koje države su u pitanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније