Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

17. 01. 2019. 08:53 >> 08:24
5

GRAĐANI ZABRINUTI

Misteriozna raketa kruži ulicama Zagreba

Stanovnici Zagreba već nekoliko dana putem društvenih mreža pišu o kombiju maslinaste boje za koji je prikačena prikolica na kojoj se nalazi raketa. Taj kombi nekoliko dana kruži glavnim gradom Hrvatske.

Da nije riječ o šali pokazuju u fotografije, ali i snimak, koji Zagrebčani dijele na Fejsbuku.

Na snimku se može vidjeti kombi u maslinastoj boji, prepoznatljivoj za vojsku, te duga prikolica na kojoj se nalazi raketa ili maketa rakete, smatraju zabrinuti građani, piše Klix.

Ono što se može primjetiti jeste da kombi i prikolica nemaju vojne tablice, već one koji koriste obični građani.

Hrvatski mediji izvještavaju da su o ovoj misterioznoj pojavi poslali pitanja nadležnoj instituciji, ali odgovor još nije stigao. Oni nagađaju da je možda riječ o filmskom rekvizitu ili marketinškoj kampanji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније