Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

02. 06. 2020. 18:47   >>  18:48 2

BJELOPOLJSKA PARTIJA

"Tražimo što veći broj predstavnika u parlamentu"

Kao lokalpatriote veoma aktivno i predano borićemo se da opština Bijelo Polje bez obzira na političku ili bilo kakvu pripadnost, na narednim parlamentarnim izborima iznjedri što veći broj poslanika. Naš grad, kao treći grad u državi po broju stanovnika, to izaslužuje, navodi se u saopštenju predsjednika Bjelopoljske partije Mersudina Međedovića.

 

 

Trenutno imaju, kaže Međedovič, svega dva poslanika i to Suada Numanovića iz DPS-a i DženanaKolića iz Demokratske CG. 

"Ali to je isuviše malo. Tražićemo od partija da imamo što veći broj predstavnika u državnom parlamentu. To ćemo učiniti na način što ćemo javno i konstantno vršiti pritisak na političke partije i iste ako je potrebno kritikovati sa ciljem da naši Bjelopoljci budu što bolje pozicionirani na poslaničkim listama," navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније