Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG; B.V./P.R.

20. 04. 2018. 20:10 >> 23:02
13

DŽAKOVIĆ ODGOVORIO

"Ne vidim zašto bi bilo ko vraćao mandat"

Čelnici Opštine Budva zatražili su danas od nezavisnog odbornika Stevana Džakovića da vrati mandat. On im je poručio da ne vidi zašto bi bilo ko vraćao mandat.

Predsjednik lokalnog parlamenta Đorđije Vujović naglasio je da od formiranja Skupštine odbornici trpe razne ucjene od Džakovića.

Kako je istakao, osnovna ucjena se odnosi na usvanjanje Zakona o otvorenm listama, i novog Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Predsjednik Opštine, Dragan Krapović kazao da je Džakovićevim djelovanjem u posljednjih godinu i po odgođeno ili zaustavljeno donošenje velikog broja odluka, koje su, kako je naveo, u interesu svih građana.

Krapović je poručio da će, ukoliko Džaković ne vrati mandat u narednom periodu, raspisati vanredne lokalne izbore u Budvi.

Nezavisni odbornik Stevan Džaković ne vidi zašto bi bilo ko vraćao mandat.

"Tu se postavlja pitanje zašto oni uopšte ne žele da građani kontrolišu mandate nego lideri političkih partija. Lako je ući u izbore sa mjesta predsjednika opštine, ali ako žele fer izbore onda bi bilo najpoštenije prema građanima koji su su njihovi poslodavci da razmisle na koji način to žele da urade", poručio im je Džaković. 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније