Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

11. 02. 2020. 17:20   >>  17:17

PROTIV GRČKE ZA 1. MJESTO

Gojković: U četvrtfinalu može da bude nezgodno

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković je istakao da to što je ekipa dobila lake rivale u grupi ne znači da će bez problema izboriti plasman na Olimpijske igre.

"Ajkule" se nalaze u grupi A sa Grčkom, Kanadom, Brazilom, Gruzijom i timom čije će ime biti poznato nakon azijskih kvalifikacija.

"U grupi smo dobili lakše protivnike. Probaćemo da pobijedimo i Grčku i da osvojimo prvo mjesto kako bismo imali nešto lakši raspored. U četvrtfinalu bi nas čekao nezgodan rival, ali kao što smo to radili na Evropskom prvenstvu, pokušaćemo kroz grupu da podižemo formu i da spremni dočekamo eliminacionu rundu”, rekao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније