Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 09. 2018. 18:55   >>  18:49

POGBA O BUDUĆNOSTI

"Trenutno igram za Junajted, ali ko zna..."

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da nije siguran da li će u bliskoj budućnosti i dalje igrati za taj klub.

Britanski mediji spekulisali su prethodnih nedjelja da će Pogba otići iz Junajteda, pošto nije u dobrim odnosima sa trenerom Žozeom Murinjom, a da su za njega zainteresovani Juventus i Barselona.

"Trenutno sam u Mančester junajtedu. Imam ugovor, trenutno igram za taj klub, ali ko zna šta će se dogoditi u bliskoj budućnosti", rekao je Pogba za Skaj.

Murinjo je ove i prošle sezone u više navrata kritikovao Pogbu, koji je nedavno rekao da se plaši da će ga klub kazniti ako kaže šta stvarno misli, poslije pitanja da li je srećan i da li se dobro osjeća u Mančester junajtedu.

Upitan o odnosu sa Murinjom, 25-godišnji francuski fudbaler odgovorio je: "Naš odnos je igrač-trener, i to je sve".

On je priznao da nije imao dobar stav u utakmici i porazu protiv Brajtona (2:3) prošlog mjeseca, ali je rekao da će uvijek biti profesionalac.

"U jednu stvar možete da budete sigurni, a to je da ću uvijek davati 100 odsto, bez obzira ko je trener, ja uvijek dajem sve od sebe", naveo je Pogba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније