Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Klix.ba, Objavila R.B. ]

03. 06. 2020. 23:40 >> 23:37

NOVA OPCIJA

Facebook olakšao brisanje starih postova

Društvena mreža Facebook uvodi novu mogućnost pod nazivom Manage Activity koja omogućava korisnicima da izbrišu stare postove.

Manage Activity se može koristiti za brisanje pojedinačnih postova ili više njih istovremeno, a iz Facebooka poručuju da će ponuditi i opcije filtriranja kako bi se lakše pronašli postovi koji sadrže specifične ljude ili postovi iz određenog vremenskog perioda. Opcija će biti prvobitno dostupna na aplikaciji.

Iz Facebooka su poručili da je cilj "olakšati korisniku da prilagodi svoje prisustvo na Facebooku tako da više odgovara osobi kakva je danas".

Opcija Manage Activity je Facebookov najnoviji pokušaj da omogući više kontrole korisnicima nad njihovim podacima. Prošle godine je ponudio Clear History alat koji omogućava korisnicima da odvoji podatke surfovanja internetom od profila na Facebooku. Međutim, Clear History ne briše podatke, samo uklanja vezu između njih i profila, objavio je The Verge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније