Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

15. 07. 2015. 10:47 >> 10:38

ČETIRI GLAVNA

Skriveni znakovi depresije

Mnoge osobe pate od depresije, a da toga i nijesu svjesne. Postoje skriveni znakovi koji pokazuju da je potrebno potražiti pomoć.

 

 

Loš imunitet 

Očigledan znak depresije je loš imunitet. Loše raspoloženje dovodi do smanjivanja fizičke aktivnosti, što slabi imunitet. Ukoliko ste često bolesni, ne ignorišite to. 

Umor i pospanost 

Ako ste često umorni, ne možete da se odmorite od posla i stalno vam se spava, moguće je da su u pitanju znakovi depresije. Potražite savjet ljekara, jer ukoliko se radi o ovom zdravstvenom problemu, situacija može da postane samo gora. 

Nedostatak motivacije 

Ovo je jedan od najočiglednijih znakova depresije. Ako nemate volje za posao, za druženje s ljudima i uvijek se osjećate loše, najbolje bi bilo da se obratite nekom stručnom licu za pomoć. 

Nepravilna ishrana 

Ako tokom dana ne jedete, a tokom noći unosite ugromne količine hrane, to može da dovede do različitih poremećaja i problema s tjelesnom težinom, a to na kraju rezultuje konstantno lošim raspoloženjem. Ovo je takođe znak depresije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније