Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Izvor: Klix ]

25. 01. 2021. 08:31 >> 08:32

U DOBA KORONE

Tijelo možete isklesati i vježbajući kod kuće

Pandemija koronavirusa imala je uticaj na gotovo sve segmente života, pa tako i na način vježbanja, što ne mora nužno uticati na izgled vašeg tijela.

Upravo zbog pandemije i posljedica koje ona donosi važnije je nego ikad da tjelesnom aktivnošću, uravnoteženom ishranom i potrebnim dodacima prehrani održavamo imunitet jakim i omogućavamo sebi da mentalno i fizički budemo zdravi.

Stručnjaci za fitnes napominju da se jako kvalitetni treninzi mogu odraditi i kod kuće, bilo da je riječ o bodyweightu (uz pomoć svoje težine) ili treninzima sa određenim rekvizitima (uz pomoć tegova, elastičnih traka, konopca za preskakanje itd.).

Bazne vježne, poput čučnjeva, sklekova i trbušnjaka neophodne su svima, bez obzira na starost ili efekte koje želite postići, a početnici već za četiri sedmice redovnog vježbanja, uz pravilnu ishranu, mogu postići vidljive promjene.

Plank je takođe vrlo efektivna vježba koja štedi vrijeme, može se izvoditi bilo gdje, a daje odlične rezultate. Postoje dvije vrste planka - na podlakticama i na dlanovima, a i jedan i drugi daju odlične rezultate za mišiće i učvršćivanje ruku.

Pandemija je umnogome uticala na industriju, a samim tim i na fitness, pa se tako svi više oslanjaju na internet, zbog čega se početnicima koji imaju želju da vježbaju, a ne znaju kako će doći do željenog cilja, savjetuju fitnes aplikacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније