Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ B92, objavila B.B. ]

19. 03. 2020. 13:43 >> 13:42

SZO

Testira se nekoliko ljekova za Kovid-19

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) koordinira testiranja nekoliko mogućih ljekova za Kovid-19, rekao je direktor te organizacije Tedros Adhanom Gebrejsus.

"Višestruka manja ispitivanja sa različitim metodama možda nam neće omogućiti jasne, snažne dokaze, koji su nam potrebni, o tome koji tretman pomaže pri spašavanju života", rekao je Tedros na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

Prema njegovim riječima ta velika međunarodna studija, osmišljena je da bi generisala potrebne podatke, kako bi se pokazalo koji tretmani su najefektivniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније