Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Objavio: I. P. ]

03. 08. 2018. 09:01 >> 08:46

ZDRAVSTVENE VLASTI SAD

"Kondomi su za jednokratnu upotrebu"

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti SAD je na svom sajtu posvećenom polnim bolestima podsjetio da su kondomi predviđeni za jednokratnu upotrebu, javlja AP.

Zdravstveni radnici su konstatovali da je bilo potrebno da se uputi takva poruka, budući da ljudi peru prezervative i ponovo ih koriste, umjesto da ih bace. 

U apelu se navodi i da kondomi imaju rok trajanja, prenio je B92

Centar za prevenciju je podsjetio i da ispravna upotreba prezervativa može da smanji, ali ne i da eliminiše oposnost od polnih bolesti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније