Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

12. 02. 2013. 14:19   >>  14:17

poseban ritam

"Gangam stajl" pere zube

Pjesma korejske zvijezde Saja otkrivena kao najbolja formula za ohrabrivanje djece da peru zube pravilno.

 

Pjesma "Gangam stajl" omogućava djeci da naprave dovoljno pokreta koji će dobro očistiti njihove zube. 

Eksperti sa Brajtonskog Instituta moderne muzike i stomatolozi  osmislili su muzičku formulu za pranje zuba koja se temelji na principu broja taktova potrebnih za savršeno pranje. 

Pjesme koje imaju osam taktova koje prati još dva seta od po 4 takta  dio su ove savršene formule. Bazirana na njoj, kompletirana je i lista pjesama koja odgovara ovoj formuli. 

„Gangnam stajl“ je na vrhu ove liste a prate je Rijana sa „Diamonds“ i Gotje „Somebody That I Used To know“. 

Stomatolozi koji su radili istraživanje na ovu temu kažu da je potrebno da djeca najmanje 35 puta četkaju zube na svakoj strani usta, i to u 5 oblasti. Na ovaj način pored zuba, zdravim se održavaju i desni. 

Formula u kombinaciji sa ovim pjesmama, napravljena je da učini čitavu priču zabavnom i rutinom koju će djeca usvojiti za čitav život.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније