Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ B92; Objavila: J.B.Č ]

26. 03. 2017. 22:33 >> 22:07
5

PRIRODNI LIJEK

Dejstvo bijelog luka za koje nijeste čuli

Priroda nam uvijek nudi prirodne ljekove za mnoge bolesti, koji mogu značajno da poboljšaju naše zdravstveno stanje.

Bijeli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih ljekova koji može da bude efikasniji od antibiotika.

Ova namirnica štiti naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, a najefikasnija je kada se konzumira na prazan želudac.

Naučno istraživanje pokazalo je da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete bijeli luk ujutro prije obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva.

Bijeli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalaja, sumpora, selena i fosfora.

Postoji još jedan način na koji možete da ga iskoristite, piše Positivemed.

Potrebno je da ga izgnječite, stavite na flaster i zalijepite na kožu - tačnije na onaj dio gdje imate bradavice, ukoliko su prouzrokovane HPV-om.

Mijenjajte flastere redovno tokom dvije nedjelje i uvjerite se u njegovu djelotvornost.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније