Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

16. 04. 2013. 10:43 >> 10:47

ZLATNO JAJE

Pronađeno ukradeno jaje od milion eura

Zlatno jaje optočeno dijamantima, koje je ukradeno prije četiri godine u Ženevi i čija je vrijednost procijenjena na milion eura, pronašla je francuska policija nedaleko od švajcarske granice.

Policija je saopštila da je dragocjeno jaje, koje je napravljeno u čuvenom faberže stilu, otkriveno juče tokom rutinske saobraćajne kontrole kada je sumnjivi automobil "BMW" zaustavljen.

U automobili su bila dva državljanina Bjelorusije, koji su potom uhapšeni.

U saopštenju se ističe da je uhapšen i treći Bjelorus, koji ima prebivalište u Švajcarskoj i koji je "BMW" pratio u automobilu "jaguar".

Neimenovani zvaničnik francuske policije rekao je da su tokom ispitivanja trojica uhapšenih tvrdila da su dragocjeni predmet našli na zemlji ili da su ga jeftino kupili na buvljoj pijaci.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније