Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

09. 04. 2013. 12:21 >> 12:27

UNIKATNI

Majčino mlijeko kao nakit

Privesci s majčinim mlijekom postali pravi hit u SAD. Mogu se kupiti preko interneta, a žena koja je patentirala proizvod, kaže da ne može da postigne da isporuči sve narudžbe.

Preko internet stranice Etsy.com, mogu se kupiti uzorci mlijeka plastifikovani u različitim oblicima, kao privesci ili narukvice.

Autorka ideje Ališa Mogavero, kupcima savjetuje da pošalju dvije kašičice mlijeka u dobro zatvorenoj vrećici, kako bi ih ona mogla sačuvati do trenutka dok ne postanu dio nakita.

Izjavila je da "jedva stiže" da napravi sve narudžbe i da je odziv nevjerovatan.

Klijenti je obavještavaju da je nakit predivan i da ih podsjeća na "posebno vrijeme" u njihovim životima i da je odličan način da se "oda počast posebnoj vezi koju majka ima s djetetom".

Mogavero napominje i da je nakit unikatan, s obzirom na to da ga možete i personalizovati po želji. Na primjer , imenom svog djeteta, ili bojom, zavisno od toga  što ona varira od boje mlijeka.

Ako se odlučite na kupovinu, to će vas koštati između 64 i 125 dolara, u zavisnosti od toga koji vas oblik i veličina najviše privuče.(Dejli mejl)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније