Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

12. 02. 2015. 12:05 >> 12:18

INVESTICIJA U BUDUĆNOST

Fejsbuk pravi grad za svoje zaposlene

Mark Zukerberg odlučio je da napravi pravi mali grad za zaposlene u svojoj kompaniji. Kompanija je otkupila 56 jutara zemlje nedaleko od sjedišta u Silicijumskoj dolini, za koji je izdvojila 400 miliona dolara.

Projekat obuhvata izgradnju kuća, prodavnica i hotela u kojima bi radnici boravili.

Džon Tenanes, jedan od direktora "Fejsbuka" izjavio je da će se na pomenutih 56 jutara zemlje u Menlo parku nalaziti "mini grad koji će biti dio zajednice".

"Osjećamo da ne možemo da izgradimo neki tamo korporacijski kampus, a da on ne bude integrisan u već postojeću zajednicu", izjavio je Tenanes.

Fejsbuk već planira da izmjesti svoje sjedište u Menlo park, lokaciju na kojoj stanuje svaki četvrti zaposleni u ovoj kompaniji, i da tu izgradi svoj mali grad, i na taj način zaokruži jedan pravi kompleks za zaposlene.

"Ovo je investicija u našu budućnost i budućnost Menlo parka. Biti dobar komšija je nešto što je od ekstremne važnosti za nas, i uvijek se radujemo nastavku dijaloga sa gradom i liderima lokalnih zajednica u mjesecima koji nadolaze", izjavio je portparol Fejsbuka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније