Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta ]

05. 02. 2015. 09:11 >> 09:06
2

U LOS ANĐELESU

Vjenčali se Džoni Dep i Amber Herd

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova vjerenica, glumica Amber Herd vjenčali su se u utorak u Los Anđelesu, prenijeli su američki tabloidi Pilp i Ju Es Vikli.


Vjenčanje je održano u Depovoj kući u Vest Holivudu. Mediji su ranije najavili da su na vjenčanje pozvana Depova djeca iz njegove veze s francuskom glumicom i pjevačicom Vanesom Paradi - Lili-Rouz (15) i Džek (12).

Džoni Dep (51) i Amber Herd (28) vjereni su godinu dana. Dep je u junu 2012. objavio da se razilazi od Vanese Paradi sa kojom je bio 14 godina u nevjenčanom braku.

Mediji su tada već spekulisali da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma "Dnevnici ruma" iz 2011. godine.

Dep, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentriccnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni
berberin iz ulice Flit", Džek Sparou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

Amber Herd koja je glumila u filmu "Zombiland", 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: "Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније