Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

03. 04. 2013. 10:16 >> 10:16

425 METARA

Novi oblakoder Njujorka

Novi gigantski soliter, koji bi trebalo da bude napravljen u Park aveniji, biće najviša stambena zgrada na sjevernoj hemisferi. Stan sa pogledom na grad, koštaće 20 miliona dolara, a penthaus - četiri puta više.

Zgrada će imati svoj bazen, saunu, fitnes centar i parno kupatilo. Takođe, imaće poslovne prostore i apartmane za goste. 

Da bi neko uživao u pogledu na grad sa svog balkona, mora da isplati nevjerovatnu sumu od 20 miliona dolara za trosoban stan sa malim terasama i bibliotekom. 

Penthaus će koštati još više – čak 85 miliona. 

Ipak, vjeruje se da je već trećina od 123 stana prodata, a završetak radova zakazan je za 2015. godinu. 

Sa antenom, Empajr Stejt Bilding visoka je 443 metra, ali je bez nje 381 m, što znači da će Park Aveni, sa svojih 425 metara biti viša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније